Крокуючи у доросле життя…🌟

Крокуючи у доросле життя…🌟
Випускний – свято, яке буває лише раз у житті кожної людини. У ньому зустрічаються світлі надії й біль розлуки, радість зустрічі з майбутнім та сум прощання. Адже приходить час, коли єдина стежина для всіх випускників розходиться у різні напрямки, перед ними відкриваються тисячі доріг, де кожен з них обере свій особистий життєвий шлях.
У гостинному залі, наповненому урочистим настроєм, неприхованим хвилюванням, романтичними сподіваннями та неймовірними мріями, розпочалася визначна подія в житті кожного здобувача освіти. Сьогодні відбувся святковий захід, на якому були вручені свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти та дипломи кваліфікованого робітника.
Зі святом, успішним закінченням навчання та вступом у доросле життя випускників привітала директор Коледжу – Алла Гончаренко
Шановні випускники! Вас чекає багато життєвих випробувань та уроків, розчарувань та перемог. І все це Ваше життя! Приймайте їх гідно і будьте щасливі! Пишаємось кожним, віримо у кожного з Вас! Любіть Україну та не забувайте рідний заклад і своїх викладачів!
Дякуємо батькам наших випускників за гідне виховання дітей – справжніх патріотів нашої країни! Дякуємо нашим випускникам!
Дякуємо ЗСУ за можливість відсвяткувати випускний! 🇺🇦