Поліграфія це – мистецтво!

У комунальному закладі професійної (професійно-технічної) освіти «Київський професійний коледж інформаційних технологій та поліграфії» в рамках Тижня професійної освіти в Україні відбулася Декада поліграфії-2023, з метою  удосконалення професійної майстерності здобувачів та здобувачок освіти,  спрямованих на розвиток творчості, збагачення досвіду, поглиблення та поширення знань з професійної підготовки, а також унікальна можливість проявити талант і мистецтво оволодінням навичками професійних прийомів.

Було проведено заходи: конкурси фахової майстерності за  професіями: «Оператор комп’ютерної верстки»«Друкар офсетного плоского друкування», «Дизайнер»; воркшоп «Зелена» трансформація: екологічна модернізація поліграфії»; конференцію  на тему “Роль поліграфії в житті людини”; конкурс стіннівок “Моя професія важлива і Я в ній головний митець!»; «Ліга професій. Працюємо активно, ефективно, креативно!», що об’єднала  здобувачів освіти за професіями  «Кравець», «Оператор комп’ютерної верстки», «Друкар» (сублімаційний друк); майстер-клас з виготовлення сувенірної продукції сублімаційним способом друку. Подібні події спрямовані на інформування здобувачів та здобувачок освіти та педагогічних працівників про досягнення науки, техніки, пошуку нових ідей.

Найкреативніші учасники до Дня працівників видавництв, поліграфії та книгорозповсюдження, який відзначається  в останню суботу травня в Україні з 1999 року були нагороджені грамотами.

Якщо професія стає способом життя, то ремесло перетворюється в мистецтво. Поліграфія це – мистецтво і Київський професійний коледж інформаційних технологій та поліграфії в ній – головний митець!

    Світ поліграфії чекає саме на тебе! #Вступ_2023